Eredményesen befejezett ingatlanfejlesztés
2011. december 31.

A Kft befejezte a KDOP Telephely-fejlesztési pályázata keretében Európai Uniós támogatásból megvalósított iroda és bemutató terület kialakítását. A projekt keretében tervezett összes fejlesztés maradéktalanul megvalósult. A műszaki terület egy teljesen új irodarészt vett használatba, megújult a teljes irodai háttér, az informatikai hálózat és a bemutató terület. 


Projekt megnevezése: „Európai színvonalú iroda és bemutató terület kialakítása a FLEXMONT Kft veszprémi telephelyén”

  Pályázati azonosító: KDOP-1.1.1/C-10-2010-0005

 

A FLEXMONT Kft 1974 óta foglalkozik szerelés-automatizálással (szereléstechnikával, automatizálással), egyedi gépgyártással, célgép építéssel. A tevékenység alapját több nyugat-európai licenc megvásárlása képezte. A licencek tartalmazták ergonómiai munkahelyek, szállítórendszerek, szerelő kisgépek, vibrációs adagolók, manipulátorok, sajtolók, építőelemeinek gyártási forgalmazási jogát.

A FLEXMONT Kft a 35 éves működése során a szereléstechnikai, automatizálási, egyedi gépgyártási tevékenysége folyamatos fejlődési ciklusokon ment át. Ma már fő tevékenységként nem építőelem gyártóként, hanem rendszerintegrátorként működik.

A szerelési technológiáknál (szegecselés, szervo-préselés, zsírzás, ragasztás, adagolás, robottechnika, ergonómiai munkahelyek és felszerelésük, szállítórendszerek) piacvezető építőelem gyártók képviseletét látjuk el megfelelő szervizszolgáltatással.


A projekt tárgya: Új irodaterület kialakítása, felújítások és a szükséges kapcsolódó eszközök beszerzése
A pályázat tárgyát képező fejlesztéssel célunk a foglalkoztatottak számának fenntartása a jelenlegi 71 fős statisztikai létszám megőrzése (mely a 12 havi bázishoz képest kismértékű növekedést jelent). Cégünk az árbevétel növelése mellett a hatékonyság, az információ áramlás biztosítása, hogy a vevői elégedettséget tovább tudjuk növelni az átfutási időket pedig a vállalt határidőn belül tudjuk tartani. Azt reméljük, hogy a megvalósítást követően javul piaci pozíciónk, hiszen korszerű környezetben hatékony munkavégzésre alkalmas irodahelységekben az információ áramlás felgyorsulásával gyorsabb és pontosabb munkavégzésre nyílik lehetőségünk.


Az igényelt támogatás 49,999996% intenzitás mellett 12.678.980 HUF


Kedvezményezett neve: FLEXMONT Szereléstechnikai és Automatizálási Kft

Postacím: 8202 Veszprém, Pf.: 2078

Székhely: 8200 Veszprém, Csererdő 0111/9 hrsz.

Cégjegyzékszám:Cg.19-09-501013

Adószám:11323604-2-19

Cégjegyzésre jogosult képviselő: Perlaky István, ügyvezető igazgató

www.flexmont.hu

E-mail: flexmont@flexmont.hu


Közreműködő Szervezet:
KDRFÜ Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.

Székhely: 8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 1. III. emelet

www.kdrfu.hu

E-mail: : info@kdrfu.huIrányító hatóság:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Székhely: 1077 Budapest Wesselényi u.20-22

www.nfu.hu

E-mail: nfu.gov.hu


  

« vissza