Janome Servo Electro Press Line-up
JP Elektromos Prés Család
Jellemzők
JP Elektromos Prés Család
Az AC servo motor használatával az elektromos présünk a forgó mozgást függőlegessé átalakító mechanizmus segítségével alakítja a munkadarabot.
Világszerte pneumatikus és hidraulikus préseket használnak. A mi elektromos présünk nem tartozik a pneumatikus vagy a hidraulikus prések közé, hanem a mi eredeti termékünk.
A prés vezérelni képes a préserőt, a végső pozíciót, a préselés sebességét, a megállás idejét, stb.
 • Speciális termék
  Büszkeséggel mutatjuk be standard modelljeink mellett e speciális terméket.
  Tiszta Prés : Tiszta gyártócsarnokbeli alkalmazáshoz
  Rövid löketű prés : Kompakt géptest oldalán elhelyezett csatlakozókkal
 • Különféle gyártósorokhoz alkalmazható termékek
  A különböző követelmények kielégítése érdekében háromfajta Elektromos prést kínálunk. Az egyik a gyártó cella típusú termelési módszerhez (önálló modell). A másik típusok gyártósorba integrálhatók és összeköthetők egyéb külső berendezésekkel.
  (Vezér modell és egység modell). Modelljeink az 50 kgf-tól 8000 kgf-ig terjedő tartományban alkalmazhatók.
 • Számtalan préselési mód
  Az Elektromos prést csak a megfelelő egységek használatával működtethető. Az Elektromos prés állandó sebességű beállítható végállású, végterhelés, vagy végállás funkcióknak
  (stb., lásd a részleteket) megfelelő követelményeket tud kielégíteni.
 • Kiértékelő funkció / PC Szoftver (Megfelel az ISO9000 szabványnak)
  A nyomásra és az elmozdulásra vonatkozó Kiértékelő ablakot a felhasználó igényeinek megfelelően lehet beállítani. Ez lehetővé teszi a nem megfelelő termék kialakulásának elkerülését, és a következő művelethez való elküldését. (és csak az ott történo detektálást) Ezen kívül PC-hez is lehet csatlakoztatni annak érdekében, hogy rögzítsük és elemezzük a művelet adatait. (Lásd a jobboldali vázlatot)
Tiszta Prés (JP-XX3CL) Tiszta gyártócsarnokbeli alkalmazásokhoz
Tiszta Prés (JP-XX3CL)
Világelső ezen a részterületen! Tiszta gyártócsarnokbeli szerelésekhez használható. (10. osztály)
Jellemzők
Precíziós lég-rögzítésű szerkezet. Kétféle, választható könnyen csatlakoztatható lég-elvezető csatlakozó. A külső felületeken alkalmazott speciális tiszta szobai, elektromosan vezető festék.
A fedett medve speciális, alacsony párolgású zsírral van kenve.

A préshenger speciális anyagból készült a statikus elektromossággal való feltöltődés elkerülésére.
Sokoldalúan használható tiszta gyártócsarnokbeli és általános környezeti viszonyok között is.
Mit jelent a "10-es tisztasági osztály"?
A FEDERAL STANDARD 209D szabvánnyal összhangban a 10-es Tisztasági osztály definíciója a következő:
1. 10 vagy kevesebb részecske (0.5μm átmérő <=) 1 köbláb térfogatban
2. 30 vagy kevesebb részecske (0.3μm átmérő <=) in 1 köbláb térfogatban
Rövid löketű típus JPU-S1003
Új csatlakozó pozíció és kompakt géptest a rugalmas beszereléshez
A kompakt géptest, az oldalán elhelyezett csatlakozóval alkalmas kis munkadarabokhoz (mint például félvezetővel kapcsolatos anyagok) compact body with side connector: suitable for small work pieces (such as semiconductor related materials) és különböző berendezésekhez építhető hozzá. Új kiadású JPU-S1003 Elektromos prés Még egyszerűbb, még precízebb préselés
1. Nagy precizitás: Ismételhetőség ą0.01mm, min. érzékelés 20N
2. Fejlett funkciók: Könnyű taníthatóság, Minőség ellenőrzési funkciók (terhelés, pozíció, sebesség)
3. Kompakt méretek: magasság 420mm, löket: 25mm
4. Felszerelés: Peremes és hátoldali szerelhetőség.
Alkalmazások
Alkalmazások
Táguló fém golyóval történő furat lezárások (például az autóiparban Anti-lock fékrendszerek) Miután az Elektromos prés érzékelte a fémgolyó tetejét, benyomja azt a furatba a meghatározott mélységbe.
A pontos nyomás értéket fel lehet jegyezni illetve ábrázolni annak érdekében, hogy meggyőződjünk a benyomás minőségéről.

Az elfogadott minőség tartomány:
d1:Érzékelési pozíció
d1-d2:Préselés
dA-dB:Kiértékelési tartomány
pa-pb:Kiértékelési terhelés
 • Vezető görgő szerelés
  Alkalmazások
  Először az alsó tányért préseljük a tengelyre a meghatározott pozícióba. Ezt követően a görgőt helyezzük a tengelyre, majd a felső tányér alsó síkját kell az alsó tányér felső síkjához képest pontosan meghatározott távolságra préselni. Mivel a tányér pontosan beállított terheléssel préselt, a szerkezet tartóssága megfelelő lesz.
 • Rögzítő ragasztás
  Alkalmazások
  Az Elektromos prés állandó nyomást is képes biztosítani a felhasználó által megadott időtartam során biztosítva azt, hogy az anyagok a megfelelő szilárdsággal kötődjenek egymáshoz. Ultrahangos hegesztéssel kapcsolatban is használható.
 • Alumínium házba bepréselt motor
  Alkalmazások
  Az alumínium ház élét be lehet hajlítani annak érdekében, hogy biztosítsuk a motor helyzetét. A nyomást pontosan vezérelni lehet azért, hogy ne sértsük meg a motort.
Szoftver
 • PC szoftver az Elektromos préshez
  A "JPE TaS System" szoftverrel együtt. Négy alkalmazása van.

  PC csatlakoztatható az Elektromos Préshez a könnyű és kényelmes műveletekhez. Az adatokat Excel munkalapra is lehet tölteni, azt kívánság szerint megjeleníteni, vagy kinyomtatni. Segítségnyújtás termékfelelősséggel és az ISO 9000 szabvány szerint.
  Szoftver
  Szoftver
  Ha alkalmazni kívánja ezt a szoftvert kérjük, lépjen kapcsolatba velünk (kattintson ide).
  Kérjük, jelezze a szövegmezőben, hogy "szükségem van az Elektromos préshez való PC szoftverre".
Specifikáció
JPE Elektromos Prés Család
JPE Elektromos Prés Család
Hosszú évek technológiai és gyártási tapasztalatait összegezve, magas teljesítményt elérve kifejlesztettük a JPE család új AC Szervo Elektromos prés tagját. Az új Elektromos prés AC Szervo motor segítségével éri el a rendkívüli pozícionáló képességét. Az elektromos prés Egység modell sori beépítéshez használatos, külső berendezésekkel kombinálva. A PC szoftver útján történő egyszerű tanítási módszer lehetővé teszi az egyszerű beállítást és jelentős feladatok megoldását teszi lehetővé. 31 változó vezérelhető az RS-485-s vezérlőn keresztül.
Jellemzők
 • Számtalan Préselési módszer
  JPE Elektromos Prés Család
  Az Elektromos prést a megfelelő egységek regisztrálásával lehet működtetni. Az Elektromos prés a Pozíció Stop (terhelés határ), A távolság Stop (határérték) a Terhelés Stop (pozíció határérték) és Terhelés Stop (távolság határérték) funkciók segítségével elégíti ki a követelményeket.
Szoftver
 • PC szoftver az Elektromos préshez
  A "JPE TaS System" szoftverrel együtt. Négy alkalmazása van.
 • Tanító felület "JPETT"
  JPE Elektromos Prés Család
  A "JPETT" alkalmazás arra szolgál, hogy tanító adatokat hozzunk létre a PC-n és áttöltsük azt az Elektromos Présre a megfelelő művelethez. Az Elektromos Prést külső egységről is vezérelhetjük, miután a PC-n beállítottuk a tanítási adatokat.
 • Adat mintavételező szoftver "JPEDS"
  A "JPEDS" szoftver a művelet adatainak kiolvasására szolgál, mint például a medve elmozdulási pozíciója, az érzékelt terhelés, az eltelt idő, illetve azokat a PC-re küldeni és megjeleníteni az adatot a PC képernyőjén.
 • Minőség ellenőrző szoftver "JPEQC"
  JPE Elektromos Prés Család
  A "JPEQC" szoftver a termék minőségének kiértékelésére használható, mint például a termék eltérése, folyamatképesség. A szoftver a "JPEDS" által gyűjtött adatokat használja.
 • Karbantartás szoftver "JPEMT"
  A "JPEMT" szoftver a karbantartáshoz használatos, és a következő funkciói vannak: "I/O Monitor", "Jelenlegi Állapot Monitor", "Parancs ellenőrző", "Terhelés kalibráció", "Érzékelő beállítás", és "Diagnózis".
Specifikáció
JANOME hivatalos oldala: www.janomeie.com