Bodmer Küsnacht AG (CH)

Az utóbbi években előtérbe került a komplex megoldási rendszerek kiépítése. Ennek a munkának köszönhetően létrejöttek olyan kizárólagos képviseletek, amelyek további előnyöket biztosítanak vevőinknek.
FLEXMONT Kft jelenleg az alábbi cégek kizárólagos kereskedelmi és szakmai képviseletét látja el.

A svájci cég közel 100 éves (alapítva 1908) múltja biztosíték a jó minőségre.
A fő tevékenysége különböző támolygó szegecselési és alakítási technikák kidolgozása feladatok megoldására.
A kínálati paletta a szegecselő, alakító szerszámoktól a szegecselő egységeken, -orsókon át a komplett vezérlésű szegecselő egységekig tart.

Szegecselő gépek
Szegecselő gépek
A BK támolygó szegecselő gépek és szegecselő egységek moduláris felépítésűek és elektronikus vezérlőrendszerrel felszereltek. Van választék minden szerelési feladatra rugalmasan használható, alkalmas különböző erőtartományokban és hajtható akár pneumatikusan, akár hidraulikusan.
Vezérlés
Vezérlés
A formáló és vezérléstechnikai folyamatok oly mértékben automatizáltak és ellenőrzöttek, hogy a gépkezelő a berakás és kiszedés folyamatára figyelhet. A mindenkori felhasználási igénynek megfelelően három vezérlési változat áll a beépítési modell rendelkezésére.
Szegecselő egységek vagy szegecselő orsók
Szegecselő egységek vagy szegecselő orsók
Szegecselő egységek vagy szegecselő orsók
A szegecselő egységek speciális állványra építve méreten felüli kinyúlással vagy portálépítési módon megoldják a feladatokat az ipar területén.

A szegecselő orsó szolgálhat egy rugalmas előre gyártott egységként egy körasztalos transzferben vagy célgépben. A beépítés tetszőleges helyzetben történhet, akár egymással szemben történő végmegmunkálásban is.
Többorsós fejek
Többorsós fejek
Több záró-fej egyidejű készítése egy munkafolyamatban lerövidíti azok előkészítési idejét.
Támolygó-fejek
Támolygó-fejek
A megfelelő alapgépekhez 2D és 3D támolygó-fejek csereegységként szállíthatók.
Kis tételek esetén, prototipusoknál, mintáknál Ön a fúrógépet át tudja alakítani szegecselő géppé.
Szegecselő szerszámok
Szegecselő szerszámok
Nekünk minden egyes szegecsfejformához megvannak a megfelelő BK-Taumel szerszámaink, ugyan úgy a formáló műveletekhez, amelyek nehezen vagy nem közvetlenül elérhető helyeken történnek.
Tartozékok és választható felszerelések
Tartozékok és választható felszerelések
Tartozékok és választható felszerelések
Tartozékok és választható felszerelések
Ha standard gép nem megfelelő, akkor csúszó asztalok, forgóasztalok és további felszerelések állnak rendelkezésre a szegecselő gép tökéletesítésére

RÉSZLETES KATALÓGUS LETÖLTÉSE (1,19 MB)

Amennyiben a fenti témáról bővebb információt kíván kapni, kérjük jelölje be a kontakt ablakban a megfelelő témát, hogy részletesebb tájékoztatást kaphasson, vagy kollégánk személyesen felkereshesse!
További információkért keresse fel partnerünk WEB oldalait!